utorak, 16. studenoga 2010.

Set za kavicu

Evo mene, drage moje opet nakon malo poduže pauze. Nakon svih silnih škrinjica, sada sam se zaista malo zaželjela raditi na staklu. Dakle, niz radova na drvetu, presijecam sada staklom. Unatoč uvriježenom mišljenju da je na staklu teško raditi, ja ga ipak jako volim. Tanjur sam radila sa donje strane. Ono čime nisam zadovoljna, toje sitno i gotvoo oku neprimjetno raspucavanje 2K sottilea ... :(
Dakle, tanjur sam radila obrnutim redoslijedom, 2K sottile, pa rižini papir, pa sjenčanje, bojanje i sve redom kako ide dalje. zaboravila sam ga jedino uslikati sa stražnje strane, naime, zatvorila sam ga bambusovim papirom bež boje... kako bi moj sin rekao... cool je ... :)
Ostatak seta za kavu, dozer za kavu i bombica za šećer, rađeni su sa gornje strane, standardnim postupkom... podloga, rižin papir, sjenčanje, bojanje i ono što sam po prvi puta uvela u svoj rad, to je ovo špricanje... nisam radila to adekvatnom četkicom za zube, već malo tvrđim kistom,p a i nisam baš u potpunosti zadovoljna efektom... no, što je tu je, a set... evo, tu je, pa neka slika svjedoči sada sama za sebe...
pozdrav do sljedećeg, stakelnog uratka... :D
navukla sam se opet na staklo... hahahaha

Broj komentara: 7:

  1. Kako god bilo, svojim radovima si me bacila u trans i to radi odličnog odabira boja i tvog odličnog sjenčanja, a i špricanje četkicom je sasvim oke ispalo, pa tako i treba biti, kako ispadne uvijek je dobro!
    Očekujem nastavak tvojih radova na staklu :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasno kao i svi tvoji radovi!!!

    Pusa draga.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je sve cool, a vjerujem da je i pozadina tanjura dobro ispala kao i sve ovo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa dobro gdje si ti... tako počinje pjesma a i ja sam se baš jutros ustala s pomisli na tebe jer sam se sjetila da je srijeda a to je bio dan za našu kavicu. Inače staklo ti ide super a dozatori... pa ja mislim da si ti sve pokupovala jer ih ja nigdje ne nađem hehe:))

    OdgovoriIzbriši
  5. Divno i elegantno izgleda, volela bih da umem nešto makar i malo slično, makar i loše, ali moje.
    Bravo draga!

    OdgovoriIzbriši
  6. Aaaaa, ovo je čudesno!! Prekrasno!!

    OdgovoriIzbriši