srijeda, 2. veljače 2011.

Ružičasto baby romantično okruženje

Lijep pozdrav dame moje!
Zahvaljujem Vam na lijepim komplimentima i divnim komentarima na moj zadnji rad. Nije me sada bilo neko vrijeme, no to je kod mene bio u pitanju splet nekih nesretnih okolnosti.
Prvo je muž slomio desnu šaku, pa je završio u gipsu i napola nemoćan i moćan da išta oko sebe napravi. To je zahtjevalo dodatne aktivnosti moje brige oko njega. Dva tjedna kasnije, imala sam ja prometnu, završila na bolovanju i ležanju. Kako su malo bolovi popusti i dozvolili mi da malo sjednem i obavim radnu terapiju, nastao je još jedan set za bebu. Nedavno sam za djevojčicu Loris radila rođendanski poklon koji je kolegica nosila. Loris je dobila seku Erin, pa me ista kolegica zamolila da i za Erin napravim nešto što će ponjeti u babinje. I tako, dok je kičma dozvolila malo duže sjedenje, krenula sam u svoju radnu terapiju i napravila set za Erin. Nikako da me napusti ovaj country style, baš mi je nekako sjeo.

Broj komentara: 8:

  1. Prelijepo!! Tako nježno i slatko!!
    A te nezgode, uf, želim ti da na tome i stane:))

    OdgovoriIzbriši
  2. Radovi su prekrasni i preslatki,kao i sve što napraviš! Žao mi je da su ti se desile takve ružne stvari ali želim da sve dobro prođe i bude ok.
    Pusa i veliki pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasno je! sva sreća da te ne pušta country stil, tako mi možemo uživati. Uh, pa stvarno vam se nakupilo ne baš lijepih događaja, nadam se da je dragi bolje i da će tvoj oporavak trajati što kraće!

    OdgovoriIzbriši
  4. Glavno da je tebi bolje.....a tu ću ti ostaviti i komentar za prijašnja dva posta.Na tvoje radove, pogotovo na ove stvari za rođendane i babinje stalno se vračam....kako mi je kčer bila krštena kuma u ZG..ono, razmišljajući šta pokloniti...jednostavno sam otvorila tvoj blog i predložila da stupim u kontakt s tobom....međutim bilo je premalo vremena (za tebe)....ali ću ti se po tom pitanju sigurno javiti....mislim da ti to dovoljno govori što mislim o tvojim radovima, pozdrav, Branka

    OdgovoriIzbriši
  5. preslatko!!!....poklopac na kutiji mi je fantastičan:))...
    M...

    OdgovoriIzbriši
  6. hvala vam drage moje, baš mi je drago da vam se sviđa...

    OdgovoriIzbriši
  7. ovo je preslatko, mene zanima od čega su napravljena slova?!

    OdgovoriIzbriši