utorak, 26. srpnja 2011.

Shabby pločice za kuhinjski zid

Kako ne bi ispalo da radim samo dječje stvari ( a fakat i radim) tu i tamo, uspijem napraviti i neki rad za ozbiljnije, za odrasle. Tako je na red došla izrada slika za kuhinjski zid. Prije godinu dana, mama me zamolila da joj napravim jedan triptih na drvenim pločicama za kuhinju. Motiv, začini. I uradila sam.

Nakon godinu dana, uslijedio je mali make over i imala sam "narudžbu" za jednim takvim triptihom. Kako nikada ne mogu napraviti dvije iste stvari, jer uvijek moram probati nešto novo kemijati, tako naposlijetku, triptih nije ispao nimalo nalik onom od prije godine dana. Osnova je ista, ideja, motiv, ali je doživio manje preinake. Kakve?
Prosudite same...
Pozdrav

Broj komentara: 9:

 1. Dooobre su ti preinake. Ove su mi još ljepše a i volim što uvijek moraš probati nešto novo. Sviđaju mi se ove vitice i rub a i srce je točka na i. Pretpostavljam da je od das mase:)

  OdgovoriIzbriši
 2. To je dokaz da ista naljepljena salveta ne može izgledati jednako kad se na nju doda još nešto svoje. To ja zovem slično, a različito. Lijepo izgledaju i u prvoj, i u drugoj verziji.

  OdgovoriIzbriši
 3. prekrasno! razlike? manje zelenog,vitice i masnice a vise bitumena,jesam li u pravu?

  OdgovoriIzbriši
 4. na novima nema bitumena, na onim prvima ima bitumena... da, na ovima je manje zelene boje, vitice, mašnica, srce, trakica... zapravo... samoje salveta ista
  : )

  OdgovoriIzbriši
 5. pozdrav...
  oprosti kaj upadam s komentarom...al htjela bih iskoristit ovu priliku da Vas sve pozovem na svoj giveaway.. promijenila sam ime bloga iz do-vina u unique-hrebina pa pretpostavljam da se zbog toga za sad odazvala samo jedna osoba... eto uglavnom... molim te da objaviš na svom blogu.
  Pozdrav...
  Maja
  http://unique-hrebina.blogspot.com/2011/08/giveaway-my-second_6053.html

  OdgovoriIzbriši
 6. Uvijek su ti radovi prekrasni, čisti... posebni!!!

  Veliki pozdrav:)

  OdgovoriIzbriši
 7. Ajde mi se javite na mail maleckenaaa@gmail.com
  Moram Vas nešto pitati.

  OdgovoriIzbriši