srijeda, 7. ožujka 2012.

Još malo sapuna

Znam drage moje da sam obećala da ću se brzo vratiti, a onda na kraju opet malo zaglavila u svakodnevici- U međuvremenu sam i dalje nastavila raditi sapune i kreirala sam nova pakovanja za njih.
Sapune zapravo nije nimalo teško napraviti,posebice kada za to imate gotovu bazu koju samo otapate i obogaćujete bojama i mirisima. Pravi izazov nastupi kada probate raditi neka kemijanja, kako to ja volim reći. Dakle, samo malo pomaka u izlijevanju slojeva.
Tako je ova moja nova serija sapuna malo obogaćena tim mojim "kemijanjem"
Što se tiče novih pakovanja za sapune, sve je krenulo od toga da je moja kolegica naručila malo veću količinu sapuna koja jednostavno nije stala u malo vrećicu, pa je bilo potrebno napraviti kutijicu. Od te kutijice, nastale su kasnije još neke. Ali...kutijice u slejdećem postu...sada malo sapuna...
MIRIS BOROVNICE I UMETNUTI ZAVIJUTCI SAPUNA OD LAVANDE


BOROVNICA U SLOJEVIMA I NIJANSAMA SA UMETNUTOM BIJELOM ZVJEZDICOM OD LIMUNA
SLOJEVITI MENI OBOŽAVANI CIMET

3 komentara:

 1. Prekrasni sapuni, ovi smeđi me podsjećaju na eurokrem i puding od čokolade i vanilije,ali eto nisu za jesti no ipak su baš fora :)
  Lijepi pozdrav iz Moslavine !

  OdgovoriIzbriši
 2. sapuni su fantastični! jesu li kalupi silikonski? ja ih nisam još do sada radila a nadam se da ce se uskoro i kod mene naći sapuna :)

  OdgovoriIzbriši
 3. tina...nešto kalupa imam silikonskih, nešto metalnih, nešto plastičnih..s.ve ih koristim bez problema...

  OdgovoriIzbriši